Cienkie rolki zawijane w płatki nori z jednym składnikiem
Grube rolki oprócz ryżu zawierają kilka innych składników.
Są formowane ręcznie, zazwyczaj z rybą ale bywają również z owocami morza
zawijane w rulon ryżem na zewnątrz bogate w składniki.
to maki będące połączenia składników, które tworzą nietypowe i niespodziewane smaki.
kompozycja składników zawinięta w rożek z płatka nori.
Są formowane ręcznie, owinięte w płatek nori formą przypominają koszyczek
grube, wieloskładnikowe Futomaki gdzie płatek nori zastąpiono japońskim omletem,
sushi rolowane z kilkoma składnikami i ryżem, na zewnątrz zapiekana ryba z dresingiem
futomaki z wybraną rybą i warzywami zanurzony w cieście tempura i smażony w głębokim oleju.
delikatne, wyselekcjonowane kawałki świeżej surowej ryby krojone przez sushi mastera w cienkie plastry