Lunch Menu

LUNCH MENU

Od poniedziałku do środy od godziny 13 do 16. W czwartki i piątki od 12 do 16

 

Kuro sushi lunch – 45zł1

– Zupa Miso

– Nigiri sake 1szt

– Nigiri ebi 1 szt

– Nigiri maguro 1szt

– Nigiri tamago 1 szt

– Futo Sake Yaki Kawa – ogórek, avokado, serek, sałata, smażona skóra z łososia, sezam 6szt

– Hosomaki oshinko – maki z rzepą, sezam 3 szt

– Hosomaki kappa – maki z ogórkiem, sezam 3 szt

– Gyoza wegeteriańska 1 szt

– Sałatka : szpinak, marynowana cebula w kurkumie z anyżem, marchew, wakame, por, sezam

– Deser: ciasto szpinakowe, krem z zielonej herbaty, truskawka, miechunka, żel z czarnej porzeczki, prażone panko, mięta

Maki Sushi Lunch – 35zł2

– Futo Sake Yaki Kawa – ogórek, avokado, serek, sałata, smażona skóra z łososia, sezam 6szt

– Uramaki z paluszkiem krabowym, oshinko, kampyo, serek, sezam 4 szt

– Hosomaki sake – maki z łososiem 3szt

– Hosomaki tekka – maki z tuńczykiem 3 szt

– Hosomaki kappa – maki z ogórkiem, sezam 3 szt – Zupa Miso

– Gyoza wegeteriańska 1 szt

– Sałatka : szpinak, marynowana cebula w kurkumie z anyżem, marchew, wakame, por, sezam

– Deser: ciasto szpinakowe, krem z zielonej herbaty, truskawka, miechunka, żel z czarnej porzeczki, prażone panko, mięta

Bejitarian Sushi Lunch – 30zł3

– Zupa Miso

– Nigiri z avocado 1 szt

– Nigiri z karmelizowana gruszką, cynamonem, chilli 1szt

– Nigiri Inari tofu – sakiewka z marynowanego tofu z ryżem, chilli, edameme 1 szt

– Hosomaki Kampyo – maki z tykwą na słodko, sezam 3 szt

– Goma Volcano Roll – serek, oshinko, kampyo, tamago, ogórek, całość w tempurze, na górze sałatka goma wakame 4 szt

– Kaki age tempura – mix warzyw sezonowych w tempurze

– Gyoza wegeteriańska 1 szt – Sałatka: szpinak, marynowana cebula w kurkumie z anyżem, marchew, wakame, por, sezam

– Deser: ciasto szpinakowe, krem z zielonej herbaty, truskawka, miechunka, żel z czarnej porzeczki, prażone panko, mięta

Spice Tori Kaarage lunch – 32zł5

– Pikantne Kawałki kurczaka marynowane w sake i imbirze z dodatkiem sezamu i pestek słonecznika, makaron z batatów

– Ryż

– Zupa Miso

– Gyoza wegeteriańska 1 szt

– Sałatka : szpinak, marynowana cebula w kurkumie z anyżem, marchew, wakame, por, sezam

– Deser: ciasto szpinakowe, krem z zielonej herbaty, truskawka, miechunka, żel z czarnej porzeczki, prażone panko, mięta

Jiapchee korean luch – 37zł4

-Tradycyjny koreański makaron ze słodkich ziemniaków z wołowiną i warzywami

– Zupa Miso

– Gyoza wegeteriańska 1 szt

– Sałatka : szpinak, marynowana cebula w kurkumie z anyżem, marchew, wakame, por, sezam

– Deser: ciasto szpinakowe, krem z zielonej herbaty, truskawka, miechunka, żel z czarnej porzeczki, prażone panko, mięta 

 

 Kaisen Tempura Don – 42zł6

– Łosoś w tempurze

– Tuńczyk w tempurze

– Ryba maślana w tempurze

– Kalmar w tempurze

– Krewetka black tiger w tempurze

– Imbir – Marynowana cebula – Ryż – Chips z korzenia lotosu

– Zupa Miso

– Gyoza wegeteriańska 1 szt

– Sałatka : szpinak, marynowana cebula w kurkumie z anyżem, marchew, wakame, por, sezam

– Deser: ciasto szpinakowe, krem z zielonej herbaty, truskawka, miechunka, żel z czarnej porzeczki, prażone panko, mięta